Aart van der Wal publiceerde een hele positieve recensie over de CD Bohemia Express van het St. George Quintet op Opus Klassiek, Nederland.

Enkele quotes:

“Het is meer dan welkom: een album dat tenminste deels minder bekend repertoire onder de aandacht brengt… Rachel Smith van Ophelia Productions tekende voor de opname, de editing en de mastering; en dat heeft ze voortreffelijk gedaan…

Het St. George Quintet was een paar dagen geleden, op 30 mei, nog in ons land te gast, op het bekende Oranjewoud Festival en uiteraard met ‘Bohemia Express’. Ik was er niet bij, maar als ze toen net zo goed presteerden als op deze cd moet het dik in orde zijn geweest en veel enthousiasme van het publiek hebben opgeleverd.

De Tsjechische muzikale folklore, maar ook de weemoed en de passie worden (terecht!) breed en gloedvol uitgemeten. De opname zet de vijf instrumenten in een briljant schijnend en warm zonnetje, met de contrabas in de juiste proportie ten opzichte van de overige instrumenten. Een boeiende en waardevolle reis door muzikaal Bohemen!”

Lees hier de volledige recensie op Opus Klassiek.

BESTEL HIER JE EXEMPLAAR VAN DE CD BOHEMIA EXPRESS!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.